Horny amateur panthere (33)

Actions

Information

panthere (33)

Message from panthere

Ik denk dat ik aardig ben, maar lang niet voor iedereen, ik vertrouw mensen niet zo gemakkelijk, maar hou van communicatie, vooral als de smaken hetzelfde zijn, zoals het delen van hobby's, iets nieuws en leuks doen, van het leven genieten, eigenlijk)

Personal data from panthere

Name: panthere
Age: 33
City: Kiev
I speak: NL EN FR
Build: mager
Hair color: zwart
Eye color: blauw
Appearance: blank

My interests

I like to eat Ik eet graag HEERLIJK eten) and to drink koffie drinken is mijn zin van het leven, om eerlijk te zijn haha. My hobbies: Sporten, tsoga, veel stretchen, en ook je koningin zijn is mijn favoriete hobby). My favorite music is Retro. I am hetero and I think Ik hou echt van de sterke en zelfverzekerde, maar nog meer van degenen die mij gehoorzamen) are hot. Do you want to know more about me?

My intemate information

My favorite position is Je kunt degene hebben die je wilt, maar op handen en voeten is mijn liefde) and my favorite spots are in de armen van mijn geliefde man (jij?). What I like about men lieve kont)). Piercings: . Relationship: . Do you have a sex question for me?

More about me

I am blank. My character: een beetje een bitch als dat nodig is, maar meestal gewoon een godin). My zodiac is tweelingen. What I like about me: Ik hou van sterk, zwart en heet voor me. Ik weet wat je denkt! Het is de koffie! Ik hou van koffie! haha. Ik slaap graag naakt omdat het sexy en comfortabel is! Ik doe het de hele nacht hahaha. My lifes purpose is: het doel van mijn leven is om gelukkig te zijn en een Toyota Yaris te hebben). My motto is: nooit ophouden!). Do you chat a lot? ja. Do you smoke? ja. My turn-off is waarom onbeleefd zijn als het naakt kan zijn? Dus we begrijpen allemaal dat we hetzelfde willen. Alleen komen we hier op verschillende manieren bij. Vertel me over je)). Do you want to tell me something?

Photos
Send message

Share this profile

Photos All photos

Suggestions for you